HERFSTWANDELTOCHT (zondag 28 oktober 2018)

Wandelen voor de stichting KWF (Kanker bestrijding Nederland)

Wandelen door de mooie natuur die zicht opmaakt voor de grillige wintermaanden maar op deze tijd juist op zijn mooist is met zijn prachtige herfstkleuren.

U wandelt door de prachtige natuur van bos en heide gronden. Alle routes zijn uitgepijlt met bordjes, en indien u door het bos wandelt wordt de route uitgepijlt met gekleurde lintjes.

U wandelt een afstand van ongeveer 10 of 15 of 25 kilometer waarbij u na terugkomst kan genieten van een gratis heerlijke kop soep. 

De inschrijfkosten zijn €4,50 per persoon (dit bedrag komt ten goede aan het goede doel) Inschrijfbedrag is inclusief gratis kop koffie met wat lekkers en een kop soep na afloop van de wandeltocht. Een goed verzorgde tocht waar bij u niets te kort komt staat bij ons hoog in het vaandel. Dank zij onze sponsoren zorgen we dat u vanaf de start, maar ook onderweg wordt verrast met wat lekkers.

Kinderen betalen € 2,50 per persoon. (Incl.attentie en een kop soep of beker ranja)

Starten is mogelijk tussen 08:00 en 11:00 uur vanaf  Bar / Eetcafé de Ketel - Kerkstraat 13 - 5476KA te Vorstenbosch. Op de afstanden 5 en 10 km kan men starten tot 12:00 uur.

Speciale jeugd of gezins wandeltocht

Speciaal voor de jeugdige wandelaar hebben we een tocht va ongeveer 5 km uitgezet. Een mooie tocht voor de kinderen of voor het gehele gezin. Jaarlijks zorgen we tijdens deze tocht voor wat leuke opdrachten. Voor de kinderen hebben we na afloop nog een leuke attentie. Natuurlijk is het voor de volwassen wandelaar mogelijk deze korte afstand van 5 kilometer te wandelen maar dan zonder opdrachten.

Namens het Team, Wandelevent - Vorstenbosch