Na een flinke wandeling genieten van de Vorstenbrunch.

Donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag)

WANDELEVENT, organiseert jaarlijks een wandelevenementen waarbij je wandelt met een passie! Naast het wandelen door de prachtige natuur wandel je gelijk voor het goede doel.

Elk jaar weer organiseren we een wandeltocht op Hemelvaartsdag t.b.v. het goede doel. In 2018 gaan we op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) wandelen voor het goede doel.   

Informatie sponsorwandeltocht

Men kan kiezen uit de volgende afstanden: 5 – 10 – 15 - 20 of 25 kilometer.  

Er zijn verschillende opties zoals een wandeltocht van 15km, 20 km of 25km over verharde wegen en paden door het prachtige landschap rond Vorstenbosch in het Brabantse land. Daar waar de koeien lekker grazen in het weiland en de schaapjes vrolijk rondhuppelen in het lente zonnetje. Wellicht een goede voorbereiding op de Nijmeegse vierdaagse. U kunt starten op deze afstanden vanaf 07:00 uur tot 10:00 uur.

Of kiest u voor een wandeltocht van 5km of 10km, deze afstanden zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en de recreatieve wandelaars waarbij we op de afstand van 5 kilometer leuke opdrachten in de route hebben verwerkt.
Wandelaars kunnen op deze afstanden starten tussen 08:00 uur en 12:00 uur.

Onderweg kan u genieten van gratis koffie die u van ons aangeboden krijgt, we zorgen op deze pauzeplaats voor een relaxte sfeer waar u even de benen kan strekken, u bepaald zelf wanneer u de wandeltocht weer gaat hervatten.

Voor de jongere deelnemers zorgen we voor een leuke attentie, en is er gratis ranja verkrijgbaar op de pauzeplaats.

Inschrijving vindt plaats in de feesttent op het kermisterrein in de dorpskern van Vorstenbosch (Adres: Heuvel 4 – Vorstenbosch), vanaf deze plaats wordt ook gestart Voor het goede doel vragen we u een bijdrage van € 4,00 per persoon Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,00 per persoon.

(Leden van de KNWB krijgen op vertoon van een geldige pas een korting van 1,00 euro)

Aan en afmelden en de start van deze sponsorwandeltocht vind plaats in de feesttent aan de Heuvel 4 - 5476KG te Vorstenbosch (Noord Brabant)

VORSTENBRUNCH   (Maximaal 250 kaarten beschikbaar)

Vorstenbrunch: Om 11:30 uur straten we weer met onze jaarlijkse kermisbrunch / Vorstenbrunch. Voor maar €4,50 koop je bij de inschrijftafel een lunchkaart waarmee je na afloop van je wandeltocht heerlijk mee  kan brunchen. Indien u graag zou willen deelnemen aan deze bruch dat graag rekening houden met de afstand en starttijd die u gaat lopen want de brunch maakt om 14:00 uur plaats voor het middag programma. 

Deze wandeltocht voor het goede doel wordt georganiseerd door stichting cultuur en voorzieningen en door de werkgroep Vorstenbosch paktuit.

Deze wandeltocht en brunch voor het goede doel wordt mede mogelijk gemaakt door diverse ondernemers binnen en buiten Vorstenbosch.

Zie ook de website www.vorstenbosch-paktuit.nl 

Organisatie is niet verantwoordelijk voor het verliezen, en beschadigingen van eigendommen. Het mee lopen aan de wandeltocht geschied op eigen risico.